Over ons 2017-10-03T10:41:48+02:00

ITCars – Passie voor auto’s

ITCars 4×4 is begonnen in 2003, geboren vanuit een passie voor auto’s en 4×4. Aanvankelijk verleenden wij ook onderhoud en servicebeurten, maar door de groei (en vraag) van de afgelopen jaren hebben wij ons volledig toegespitst op de in- en verkoop van tweedehands en nieuwe (terrein)voertuigen.

Nog steeds hebben wij een lichte voorliefde voor 4-wiel aangedreven voertuigen, en dat is ook terug te zien in ons aanbod. Natuurlijk kunt u voor ieder soort voertuig gewoon bij ons terecht. Zoekt u een speciaal model, bel of mail gerust dan kunnen we altijd helpen meezoeken. Door onze jarenlange ervaring en opgebouwde contacten bij diverse dealers in zowel binnen- als buitenland kunnen wij op een grotere schaal zoeken dan de meeste zoekmachines.

Vaak zijn er ook technische vragen m.b.t. onderhoud ofwel reparatie aan uw eigen auto. Natuurlijk willen wij graag helpen waar dit kan maar wij hopen ook op uw begrip dat wij geen technische vraagbaak zijn die 24/7 paraat staat.

Zoals velen van jullie al weten, is de werkplaats voor onderhoud en/of APK gesloten. Dit betekent dat we geen onderhoud en/of reparaties meer uitvoeren. We hebben hiervoor moeten kiezen omdat alle tijd puur in de in- en verkoop van de auto’s gaat zitten waardoor dit een weloverwogen besluit is geweest.

– Team ITCars

Wat u van ITCars mag verwachten

WhatsApp chat